MTV shows | Awkward, Faking it, Finding Carter

By B - května 11, 2015

Nejsem nějak extra závislá na seriálech a už vůbec ne na takových jako třeba PLL, TVD, atd.. Asi mě nebaví, jak to všichni přehnaně řeší, a z toho důvodu mě vůbec neláká si pustit jen tak první díl a spadnout do této závislosti. Možná, až jednou budu šíleně zoufalá, začnu koukat na nějaký seriál, který má xy sérií avydržím u něj hodiny a hodiny. Zatím to ale nehrozí. Vlastně mám radši nějaké ne až tak populární seriály (aspoň tady u nás). No a ty bych vám teď ráda ukázala.

Na co se ale ráda koukám, jsou seriály, které chodí na MTV. Celkově mě pořady na MTV baví, protože je to něco, při čem doslova vypnu a nemusím se na nic soustředit. Sledovali jste někdy My super sweet 16 nebo 16 & Pregnant? Na takovýchto blbostech jsem jednu dobu bývala závislá já. Uječené, rozmazlené Američanky, které se rozbrečely kvůli každé kravině, mě dost bavily. :D No a pak jsem čirou náhodou narazila na ukázku seriálu Awkward, k tomu se časem přidaly ještě další dva. Tehdy jsem zjistila, že MTV mě může bavit i něčím jiným, než trapnými reality shows.


Awkward


awkward.

Tenhle seriál asi hodně z vás zná, jelikož je nejdéle vysílaný. Teď už čekám na 5. sérii, která bude až 31.8., ale doufám, že to uteče rychle, protože se nemůžu dočkat. K tomuto seriálu jsem se dostala hned jak se u nás začal vysílat, to jsem byla asi v 6. třídě a tehdy jsem se cítila fakt hustě, protože se všichni koukali na Ulici nebo Ordinaci a já si to dávala s tímhle supr americkým seriálem. Vlastně, asi jsem z něj předtím byla unešená o trochu víc, než teď, přitom je to pro mě fakt super oddychovka. O čem tento seriál je:
Jenna Hamilton, obyčejná středoškolačka, o které nikdo moc neví. Přitom je vtipná, zajímavá a její osobnost dokáže pobavit, a v některých z jejích "problémků" se zaručeně najdete taky!
Všimne si ji jeden ze školních playboyů - Matty - a s ním má takový vztah "na tajňačku". Navíc se jí v 1. sérii dostane do rukou anonymní dopis, který jí vyčítá spoustu věcí a po přečtení nešťastnou náhodou utrpí zranění, které je později považováno za pokus o sebevraždu. A najednou o Jenně každý ví.
Krom toho má Jenna kolem sebe nejlepší kamarádky Tamaru a Ming, její mamka je taky naprosto super praštěná a hlavně je tam moc pěkných kluků, a to za to stojí. Největší Jenninou rivalkou je hlavní roztleskávačka Sadie, kterou budete buď milovat nebo nenávidět. Za její "You are welcome!" bych občas vraždila.


love gif | Tumblr

Awkward. 👌


Sadie


Faking it


Na tento seriál jsem narazila úplně náhodou, když jsem viděla trailer k nové sérii Awkward. Zdálo se mi to být celkem zajímavý a navíc hlavní hrdinky vypadaly moc sympaticky.

Love

Dvě nejlepší kamarádky, Amy a Karma, by rády zapadly. A tak začnou předstírat, že jsou lesby. To jim zařídí popularitu, Karma získá toho nejhezčího kluka na škole, ale Amy zjistí, že její city ke Karmě falešné nejsou. Neví, jestli o tom říct K.,  a taky se snaží smířit se svou orientací. Navíc se jí rozhodl pomoct hodně roztomilý gay kamarád :-D. A takovou tou typickou zápornou postavou v celém seriálu je Amyina nevlastní sestra, pitomá blondýnka, která se snaží některé věci pokazit.
Ani nevím, jestli by vás můj popis mohl nějak navnadit ke sledování seriálu, ale já doufám, že ano.

Untitled

Karmy Kiss

Finding Carter

Na tento seriál se koukám teprve chvíli, ale jsem do něj úplně zažraná. Řekla mi o něm kamarádka a já si pak jen tak ze zvědavosti pustila jeden díl, no a nakonec tu o něm píšu článek, protože je vážně super. 

I love Finding Carter!!! It's on MTV

Dívka jménem Carter žije se svou mámou, jenže po jedné nepodařené akci s kamarády, kdy je zatkne policie, se dozví, že její máma není její pravá máma, ale že ji unesla, když jí byly 3. Takže se Carter vrací do svého domova, k rodičům, sestře-dvojčeti Taylor a mladšímu bratrovi. Navíc je její máma policistka, řídí případ s její únoskyní a chystá se ji zatknout. Bohužel najít ji je obtížné, jak pro FBI, tak pro Carter, která se k ní chce vrátit a plánuje útěk. Vzhledem k tomu, že její rodina žila 13 let ve strachu, návrat Carter je pro všechny velká změna, i díky jejímu chování.
Od předchozích seriálů se to liší tím, že to má trošku "detektivní" nádech, nevím, jak líp to popsat :D Každopádně po každém díle budete mít šílenou chuť si pustit další, protože je tam spousta věcí, které skončí nevyřešené v závěru.

 to my haters 😊

S1 Ep1 "Pilot"

crash finding carter | Tumblr


Sledujete některý z těchto seriálů? Zaujal vás nějaký? Nebo máte nějaký další, který byste mi doporučili?
Dejte mi vědět!

xoxo,B.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Awkward som veľmi rada pozerala! Síce to bolo ešte na českom MTV, a všimla som si, že české už nie je, ani neviem kedy skončilo. :D A úplne najviac ma bavilo tiež Life As Liz (snáď je to takto), z toho boli ale len 2 série po pár dielov, takže to už asi nebudú znovu vysielať... ale na youtube sú všetky diely, tak keďtak odporúčam. :) Tiež je to o takej školskej smoliarke, ktorá je ale super. :D
    Rowena | Feeling Hoppy

    OdpovědětVymazat
  2. Já koukám jen na Faking it a holky jsem si docela oblíbila. Vesměs taková blbá komedie o ničem, ale je to takový oddechový seriál, na který se ráda podívám. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Awkward se chci už hrozně dlouho kouknout, ale ještě jsem se k tomu nějako nedokopala :)
    O Finding Carter slyším poprvé, ale jak vidím, tak hlavní postavou je Kathryn Prescott, která hrála i v seriálu Skins (úžasný seriál, určitě doporučuji!!!). Skvělý článek sám o sobě :)
    Michelle, ma belle

    OdpovědětVymazat
  4. Awkward a Faking It mám rada, hoci som ich už dlhšie nepozerala :D
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  5. do Finding Carter mě už delší dobu nutí kamarádka, sice to není typ seriálu na který bych se koukala, ale asi tomu dám šanci :D. každopádně Awkward taky vypadá dobře :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat